Wednesday, January 4, 2012

Republica Social Democrat Liberal Cretinoida Romania .

La multi ani, pui de daci! Tin sa precizez ca devin din ce in ce mai confuz. Ma doare capul si incerc sa imi dau seama in ce tara traiesc. Bine teoretic raspunsul e simplu. Traiesc in Romania.
In democratie. Si cu multumirile de rigoare adresate dexonline doresc sa public definitia unei democratii: DEMOCRAȚÍE ~i f. 1) Formă de organizare și de conducere politică a societății, care proclamă suveranitatea poporului. 2) Formă de guvernare a statului, bazată pe separația puterilor și pe votul universal. 3) Stat căruia îi este proprie o astfel de organizare. 4) Metodă de conducere a unui colectiv, care asigură participarea tuturor membrilor la luarea deciziilor importante. Auzi ce zice: forma de organizare si conducere ce proclama suveranitatea poporului, aici deja ma intreb daca astia aflati la conducere si aici ma refer la toti, putere si opozitie, inteleg ce inseamna asta. Mai pe sleau adica ei aia pe care noi ii alegem trebuie sa faca ce vrem noi, nu sa se ingrase si sa isi mareasca averea pe spatele nostru. Forma de guvernare bazata pe separarea puterilor si pe votul universal. Iar mai pe sleau asa, urmeaza sa dezbat doua probleme:
1) Ba asta, domn presedinte, tu teoretic esti acolo doar sa iti dai cu parerea, sa te intalnesti cu alti sefi de stat, sa ai grija ca astia din senat si camera derutatilor sa nu o ia razna si sa ne vanda la rusi, in caz de razboi sa conduci tara spre victorie, tu esti acolo ca sa ne protejezi noua astora care cica te-am votat sau nu, drepturile garantate de constitutie. Scopul tau acolo la palat nu e sa tai pensia, sa maresti tva-ul sau sa bati copilasi la mitinguri sau cine stie pe unde. Ce crezi tu ca daca tai pensia ii pedepsesti pe astia care nu te voteaza? Pentru ca hai sa fim seriosi toata lumea stie de ce ai taiat pensiile si salariile. Spidi Gonzales astia care ajung primi in sectia de votare si in general bugetarii ii voteaza pe aia, care acum sunt aliati cu aia si cu aia. Iar aberez si imi pierd sirul ideilor. Si aveam multe. Recunosc majoritatea proaste dar ce conteaza... Ca sa revin, TOVARASE noi contam nu tu asta zice dexul la definitia democratiei. In general functia de presedinte a unui stat democrat e o onoare, tocmai din acest motiv salariul este de cele mai multe ori simbolic, se presupune ca vrei fuctia aia ca sa faci ceva maret, ceva care sa te puna in paginile istoriei nu sa ajungi acolo doar ca sa iti creasca averea si sa condamni la moarte persoane trecute cu mult de prima tinerete. Daca vrem noi sa ne autoflagelam te anuntam, tin sa iti mai aduc aminte: parerea noastra conteaza nu a ta.
2) Votul uninominal. Adica sa votez: O SINGURA DATA !!! Asta e adresata studentilor si traseistilor electorali !!! O SINGURA DATA !!! Si ca tot suntem la capitolul voturi si cum se voteaza(exprimarea pareri TALE! nu a colegului de partid) Roberta draga invata sa numeri !!! Nu se aplica sistemul de vot de la concursurile de miss. Serios acum ce naiba. Ne faci pe noi astia cu parul blond iar de cacat! O mana ridicata inseamna un vot nu 15! Ce dumnezeu! Imi cer scuze ca nu sunt dur cu ea ... dar e blonda ma saraca.

Definitia mai zice ca, atentie mare dragilor : Intr-o democratie se asigura participarea tuturor in luarea unei decizii. Adica si eu am o parere si mama si tata si bunica si bunicu, bine daca au peste 18 ani. Dar eu nu vreau de exemplu salariul mai mic sau pensia mai mica sau pe ala presedinte. Ce fac? Ma duc la vot... Asta daca o sa am cand sa fac asta, dupa noua lege o sa ma duc la vot cand vrea pula lor... Deci la pastele cailor... A mea vrea acum... Dar nu se poate pentru ca la noi in tara opozitia e mai bleaga decat puta lui Irinel dupa 4 viagra... Nici nu o sa ma leg de tentativa lui de a candida pentru ca de glume proaste nu imi arde la ora asta. Ba astia voi toti cel 1 care imi urmariti blogul Romania Tara Democrata e fututa in cur, gura si zace impuscata in sant cu banii luati. Daca o sa mai avem parte vreodata de alegeri hai sa iesim toti si sa votam ........ Acum ma aud si eu ....... Nu avem pe cine. Deci nu stiu sincer de ce imi mai racesc gura. Auzi ba Iri, ia candideaza ma tu la presedentie. Tu macar ne faci vedete !!! Vote For Iriiiii !!!! Ramanem dupa tine vedete cu o durere de cur si cu un plod de care tot tu o sa ai grija. Promit solemn in fata ta a unicului meu cititor cu aceasta ocazie ca pe Iri il votez! Gata tac ca cine stie ce mai spun si ma trezesc si eu luat de securitate ca pe vremuri!
Sper sa apucam cu toti timpuri mai bune in care sa ne putem bucura de scurtul nostru timp pe acest pamant.

Sfios imi cer scuze pentru deranj Mihai Haita ...

No comments:

Post a Comment