Wednesday, June 2, 2010

1-0 pentru mine .

Dragi prieteni si tovarasi , mai pe scurt bai astia !!! Ma duce capul mai mult decat pe voi , ma rog pana la buda , bucatarie si inapoi , da e ceva !!! Asa reusesc sa ma spal sa fac pipi,caca , sa mananc si inca vreo 2,3 lucruri pe care chiar nu vreau sa le dezvolt , nu pentru ca sunt vulgare ci pur si simplu pentru ca nu cred ca va intereseaza la ce filme porno ma uit eu . Deci cred ca poate nu ma duce capul mai mult ca pe voi dar macar eu nu sunt suficient de idiot incat sa nu ma prind ca vine iarna si o sa murim pe capete , din simplul motiv ca vad cum nimeni nu are atitudinea necesara sa ii traga putin de guler pe astia de la putere . Sau macar sa le inlocuiasca acea cravata pe care majoritatea o poarta zilnic cu o funie ce are nodul foarte bine strans . Eu as face ceva dar nu vreau , pentru ca nu vreau . Stiu , stiu sunt ipocrit strig : "Baaaaaaa rasculati-va !!!". Dar nu sunt jur !!! Eu vreau sa vad toata rascoala de la tv ! Moment istoric !!! Prima revolutie televizata !!! Deja imi fac provizii de floricele,suc si dulciuri . Va dati seama ce misto o sa fie ??? Reclame care o sa sponsorizeze evenimentul ... reluari la fazele interesante , pariuri . Baietii de la mine de la scara cred ca o sa fie toata ziua la casele de pariuri sa puna si ei un 1 x 2 pe Base si ai lui . Uuuuu sau : nu ratati marti de la ora 20:00 pe Prea Prost tv trecerea de baricada facuta la camera deputatiilor cu dinamita , urmat la ora 20:30 de executii si torturi in masa cu pistolul de cuie !!! Eveniment sponsorizat de cnslr fratia ! Cacat eu unu abia astept !
Ah da si facem si un vot televizat in care alegem metode de tortura si executie prin sms sau sunand la unul din numerele de pe ecran !
Ce tare pentru evenimentul asta promit ca imi iau tv 3D sa vad sangele mai bine si matele si tooooottttt !!! Offf pacat ca sunt schizofrenic sau psihopat , nu stiu nenea ala in halat alb mi-a zis el dar am uitat . 2,3 si acum ma trezesc . Imi dau seama ca am aberat aiurea , imi dau seama ca am scris numai tampenii , ca nimeni nu ma ia in serios , ca nimeni nu isi da seama ca poate eram doar ironic si ca am un limbaj juvenil dintr-un motiv anume. E momentul sa schimbam ceva , fie ca ne schimbam doar ciorapii , ceva trebuie facut. Vine iarna o sa creasca numarul pensionarilor care mor de foame/frig , pustanii de boli venerice dar asta din cu totul si cu totul alte motive , aia mici mor de frig,de foame pentru ca ai lor din salariul minim pe economie sau cu taxe si impozite inumane nu isi mai permit sa le ofere minimul necesar. E timpul sa ne trezim . Nu suntem cu cutitul la os ci e foarte bine infipt in gat.

Sfios imi cer scuze pentru deranj Mihai Haita .
P.S. Romania e a noastra a tuturor nu doar a lor .

No comments:

Post a Comment